Welkom op Webmasterstartpagina.nl

Deze autostartpagina is opgezet om u een handig overzicht te bieden omtrent automobielen en de verzekeringen die daarbij horen.

Autoverzekering

Een autoverzekering is nodig als u wilt rijden. Autoverzekeringen vergelijken levert u dan ook veel voordeel op. Vind hier een handig overzicht van verschillende verzekeraars!

 

Autolening

Voor de aanschaf van een auto worden er door veel mensen een financiering aangevraagd. Een krediet voor een auto is relatief eenvoudig af te sluiten. Doordat de auto in principe eigendom blijft van de bank tot het moment dat u de financiering heeft afbetaald is dit ook relatief veilig voor de bank. Op het moment dat u niet meer uw financiƫle verplichtingen aan de bank voldoet loopt u het risico de auto kwijt te raken.

Voor een financiering van uw auto kunt u terecht bij Ribank Direct. Bovendien wordt uw aanvraag binnen 15 minuten gekeurd, u weet direct waar u aan toe bent.

Een autofinanciering is altijd op basis van een krediet op afbetaling. Dit houdt in dat u het geleende bedrag maandelijks terug moet betalen, inclusief rente. Het maandelijkse bedrag wat u terug moet betalen is onder andere berekend op basis van de looptijd. Bij een kortere looptijd wordt het geleende bedrag sneller terug betaald aan de bank, hierdoor betaald u over de gehele looptijd minder rente. Bij het afsluiten van een autolening wordt er afgesproken hoe lang de lening loopt en wat u maandelijkse aflossing bedraagt, hierdoor weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Tijdens de gehele looptijd zullen uw maandlasten gelijk blijven.

autolening

Welke autolening?

Bij de meeste aanbieders heeft u de keuze tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Over het algemeen wordt een doorlopend krediet afgesloten als een autolening, dit komt doordat dit doorgaans een flexibele lening is. Bij de meeste aanbieders kunt u boetevrij aflossen en reeds afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Echter loopt u door deze vorm het risico dat uw auto al afgeschreven, maar het bedrag nog niet afgelost is.

In sommige gevallen kunt u ook kiezen voor een onderhandse lening van uw autoverkoper. De rentes kunnen hierdoor iets aantrekkelijker zijn. Het beste is om een vergelijking te maken tussen de verschillende geldverstrekkers. U kunt overal offertes aanvragen voor uitgebreide informatie, daarnaast kunt u de exacte voorwaarden goed doornemen. Op basis van uw wensen en de rentes kunt u een keuze maken. Let op dat de goedkoopste autolening niet perse de beste is. Wellicht zijn aanvullende voorwaarden als boetevrij aflossen ook belangrijk voor u, let dus goed op de voorwaarden.