Welkom op Webmasterstartpagina.nl

Deze autostartpagina is opgezet om u een handig overzicht te bieden omtrent automobielen en de verzekeringen die daarbij horen.

Autoverzekering

Een autoverzekering is nodig als u wilt rijden. Autoverzekeringen vergelijken levert u dan ook veel voordeel op. Vind hier een handig overzicht van verschillende verzekeraars!

 

Autoverzekering

Een erg populaire autoverzekering is die van Zelf.nl. U stelt zelf uw eigen autoverzekering online samen, bereken de premie die u zou gaan betalen bij deze verzekeraar.

Bereken premie

Een autoverzekering valt onder de schadeverzekeringen en is verplicht in alle landen van de Europese Unie. Een autoverzekering kent drie dekkingen:

  •  Aansprakelijkheidsdekking (WA)
  •  Beperkt Casco (WA+)
  •  Volledig cascodekking (AllRisk)

Elke autobezitter moet zich verplicht minimaal verzekeren met de aansprakelijkheidsdekking. Uiteraard bepaalt u zelf of u deze dekking wilt uitbreiden. Daarnaast zijn er de aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand, ongevallenverzekering en inzittendenverzekering welke u indien gewenst kunt afsluiten.

Autoverzekeraars

Op de Nederlandse markt zijn er veel verzekeraars actief welke autoverzekeringen aanbieden. Hierdoor onstaat een hevige concurrentie waar u een voordeel uit kunt halen. Uiteraard is de te betalen premie erg belangrijk, maar eigenlijk is het belangrijker wat krijgt u hiervoor? Bekijk daarom zeer goed de aanvullende voorwaarden. Maak uiteindelijk een keuze gebaseerd op de beste prijs/kwaliteitverhouding. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u hier links naar diverse verzekeraars als: InShared, Centraal Beheer, OHRA, FBTO, etc. Daarnaast vind u diverse autoverzekering gerelateerde links.

Handige links